Eskrim de Kupa Üçüncülüğünü Kdz.Ereğli aldı..

Eskrim de Kupa Üçüncülüğü Kdz.Ereğli’ye...

Spor Yayın: 30 Ocak 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 30.01.2023 15:40:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Türkiye Eskrim Federasyonu (TEF) 2022-2023 faaliyet takviminde yer alan U10-U12-U14-U17 ve Gençler Kılıç Federasyon Kupası, 22-27 Ocak 2023 tarihlerinde Yenimahalle Spor Kompleksi'nde gerçekleşen karşılaşmaların ardından tamamlandı. Organizasyona tüm yaş kategorilerde 433 erkek olmak üzere toplam 859 sporcu katıldı.

Kdz. Ereğli Eskrim Spor Kulübü’nden Ayşe Betül DOĞAN Yıldız Kadın Kılıç (U17)’da 3. Olarak Federasyon Kupasının sahibi oldu. Ayrıca U14 Kızlar Kılıç’ta da Alya Nehir ÖZOĞUL 5. Olarak turnuvayı tamamladı.

Dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını TEF Başkan V. Müminhan Bilgin, TEF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa GürpınarTEF Genel Sekreteri Yılmaz Portakal, TEF Organizasyon Kurulu Üyesi Turgay Caner ve Müsabaka Gözlemcisi Milli Hakem Büşranur Adalıoğlu'nun elinden aldı.

Kdz Ereğli Eskrim Spor Kulübü Başkanı Murat ERGİN yaptığı açıklamada şunları ifade etti.

“Ankara’da düzenlenen U10-U12-U14-U17 ve Gençler Federasyon Kupası turnuvasında mücadele eden tüm sporcularımızı, madalya ve kupa alan antrenörümüz Furkan UNUTAN, sporcularımız Alya Nehir ÖZOĞULAyşe Betül DOĞAN ve ailelerini tebrik ederim.

Bizlerden hiç bir zaman desteğini esirgemeyen Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Adem ÇELİK'e, desteklerini hissettiğimiz Gençlik ve Spor İl Şube Müdürümüz Serkan KELEŞ 'e, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan YÜKSEL 'e ve son olarak hiçbir zaman fedakarlıktan kaçınmayan sporcu velilerimize teşekkür ederim.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.