Gazetetürk haber sitesi siber saldırıya uğradı.

Dün akşam saatlerinde haber sitemiz toplu yüklenme sonucu çökertildi.

Yayın: 05 Şubat 2023 - Pazar - Güncelleme: 05.02.2023 00:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Dün akşam saatlerinde haber sitemiz toplu yüklenme sonucu çökertildi.

Aynı saatlerde Kdz.Ereğli'de faaliyet gösteren yeniufuk.com.tr gibi yerel haber yayını yapan birkaç site de aynı durumu yaşadı. Sizlere kesintisiz haber verme amaçlı hızlı bir şekilde yeni yüzüyle sistem satın alarak, yayınımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Önümüzdeki bir kaç gün içinde geçmiş haber verilerimiz de yüklenmiş olarak haber akışına devam edeceğiz.

Bu tür girişimlerin olabileceği beklentisi taşıdığımız için haber verilerimizi düzenli olarak yedekledik. Veriler en kısa zamanda haber sitemizde yer alacak.  Bu tür saldırıları basın camiası olarak emeğe ihanet olarak kabul ediyor, okuyucuların haber alma özgürlüklerini kısıtladıkları içinde esefle kınıyoruz. Gerekli araştırma ve yasal  haklarımızı saklı tutarak bu işin arkasında olan oluşum ve hareketlerin sonuna kadar takipçisi olacağımızı belirtiyoruz.

Sitemizde bazı aralık ve içeriklerde aksatlıklar olabilir. Okuyucularımızdan bu nedenlerden ötürü anlayışlarına sığınarak, bizi takip etmelerini diliyoruz. Saygılarımızla..

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.