115 Halk Otobüsü Dezenfekte edildi...

Kdz.Ereğli Belediyesi coronavirüsü vb.. gibi salgın hastalıkların yayılmasını önlemek amacıyla toplu ulaşım araçlarında dezenfekte çalışması başlattı.

Gündem Yayın: 04 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 04.03.2020 17:50:26
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri son günlerde tüm insanları tehdit eden coronavirüsü ve benzeri salgın hastalıkları engellemek amacıyla Kdz.Ereğli Özel Çilek Halk Otobüsü Kooperatifine ait 115 adet toplu taşıma aracı dezenfekte ve sterilize edildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kdz.Ereğli Özel Çilek Halk Otobüsü Kooperatif Başkanı Çetin Çimen; araç sahiplerinin her akşam genel hijyen çalışmaları yapıldığını belirterek, “Herkesin bildiği üzere insanların sağlık açısından tehdit oluşturacak en büyük etkenlerden biri toplu taşıma araçları. Bu konuda bizde gerekli hassasiyeti göstermekteyiz. Hem Ereğli Belediyesi hem de Özel Halk Otobüsleri olarak da her sene araçlarımız ilaçlanmaktadır. Ereğli halkı bizler için çok değerlidir. Bunun için vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.