14 Km Daha Yapılırsa Bu Aşk Biter'...

14 Km Daha Yapılırsa Bu Aşk Biter'...

Gündem Yayın: 04 Aralık 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 04.12.2021 16:10:53
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News
Kdz. Ereğli-Devrek Yolunda bugün başlayan asfaltlama sosyal medyada yolun yapımı bekleyenleri sevindirdi.  Armutlucuma Civar Köyleri Paylaşım Portalı, yolun yapımını yıllardır bekleyenler için Seyit Özkan'nın çektiği fotoğralarla asfaltlama ile ilgili sevindirici bir haber paylaşımı yaptı.
 
 
14 Km Daha Yapılırsa Bu Aşk Biter
 
Grup Yöneticisi Ali Atar, 'Vakıf Köyü ile Armutlucuma arasında asfaltlama çalışmaları sürüyor.
Hayırlısı ile inşallah Armutlucuma-Güneşli arası başlanır ve biter. 14 kilometre daha yapılırsa bu aşk biter' diyerek umudun sürdüğünü vuruladı. 
 
54 Km Yol, 19 yıl Önce Başlamıştı
 
Grup üyeleri arasında 'Aşk bitiyor' esprilerine maruz kalan ve bölgede oturanların, 'Aşk Dediğin Ereğli-Devrek Yolu gibi Olmalı, Hiç Bitmemeli' sözüyle umutsuzluğu sürenler ise çoğunlukta. 19 yıl önce başlanan ancak bitirilemeyen 54 kilometrelik Ereğli-Devrek Karayolu 50 köyün ulaşını sağlıyor. 
 
 
12 Kilometrelik Kısma El Sürülmedi
 
Yol güzergahının ciddi bir maliyet getirdiğini belirten AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'da , güzergahın 12 kilometrelik kısmına henüz el sürülmediğine dikkati çeken Hamdi Uçar, "Ereğli-Devrek yolunun ciddi bir maliyeti var.  Hem altına hem yukarısına duvar yapıyor,  arasını doldurarak geçtiğiniz çok maliyetli, külfetli, teknik anlamda da sıkıntılı bir yol.
 
Ereğli-Devrek Yolu 2023 Yılında Biter
 
Malum bir mesafeye kadar burayı tamamladık, bitirdik. Buradan 12 kilometrelik bir mesafemiz kaldı, hiç el sürülmemiş. Önümüzdeki dönem başlanacak. Yüklenici firma Bayburt grup. Bu firma bu yıl içerisinde tekrar başlayacağını ve 2023 yılına kadar bu projeyi bitireceğini söylüyor. Biz de sürekli takip ediyoruz.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.