15 yıllık Özlem bitiyor...

Kdz.Ereğli’de 15 yıla yakın süredir yapılması beklenen Üçköy alt geçidi için çalışma başlatıldı. Eylül ayında bitmesi ön görülen köy bağlantı yolu ile bölgede yaşayan vatandaş fazla yol yapmaktan kurtulacak.

Yayın: 26 Haziran 2020 - Cuma - Güncelleme: 26.06.2020 18:33:01
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak-Ereğli karayolunda Üçköy mevkisinde alt geçit inşa çalışmasının başladığı bildirildi. AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, çalışmanın sürdüğü alanda gazetecilere yaptığı açıklamada, köylülerden gelen talep doğrultusunda bir sorunu daha çözmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Emeği geçenlere ise teşekkür eden Çakır şöyle dedi:

"HAYIRLI OLSUN"

Muhtarımız ısrarla bu konuyu köylü adına takip etti. Köyü ziyaret ettiğimizde vatandaşların bizden tek talebi buydu. Çünkü ulaşım mesafesinde zorlukla yaşanıyordu. Bizden önceki dönemde de milletvekillerimiz gerçekten çok uğraştılar. Nasip bugüneymiş, bizde elimizden gelen katkıyı verdik. Karayolları Bölge Müdürü Sayın Hüsamettin Beye, şimdiki karayolları müdürümü Yüksel Beye, müteahhit firmaya ve yetkili arkadaşlara gerçekten çok teşekkür ediyorum. Ereğli’mizin bir sorununu daha çözmenin, bir hizmeti daha kavuşturmanın, vatandaşımızın işini kolaylaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah, vatandaşlarımıza hizmet etmeyi nasip etsin. Eylül ayı gibi inşallah vatandaşımızın kullanımına açılacak.

Vatandaşımızın bir gülümsemesi, bir tebessümü, bir ‘Allah razı olsun’ demesi; vatanımıza, milletimize, hepimize bu mutluluk yeter. Başta Cumhurbaşkanımız, bakanlarımızın, hükümetlerimizin desteği ile bizde burada bize gelen talepleri sonuna kadar yılmadan, yorulmadan, usanmadan ısrarla takip ediyoruz. Bunun sonucunu almanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Burası yapılmadan önce, buraya küçük bir şey yapılacakmış gibi insanların hafızasında öyle kaldı. ‘Şu kadar küçük bir şeyi hemen yapamıyor muyuz?’ diyorduk ama bugün yapıldığında gerçekten büyük bir proje. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. "

Köy Muhtarı Rıza Erdoğan da Kandilli ve Ereğli’ye gidecek vatandaşların en az 5 kilometre, Zonguldak’tan gelenlerinde 2 kilometre fazla yol gittiğini hatırlatarak emeği geçenlere teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.