19 yaşındaki Yusuf'un cansız bedeni bulundu..

2 arkadaş serinlemek için denize girmişlerdi.

Gündem Yayın: 20 Eylül 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 20.09.2021 21:34:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli plajlar mevkiinde dün arkadaşı Ali K. ile serinlemek için denize giren Yusuf E.'nin kayıp cesedi 11 saat sonra sahilde bulundu.

Boğulma tehlikesi geçiren Ali K.'nin ise Öel Echomar Hastanesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi..

Dün Kdz.Ereğli’de 1 günde 2 boğulma vakası yaşanmıştı.,

Kdz.Ereğli plajlar mevkiinde serinlemek için dün denize giren 2 arkadaştan biri boğuldu, diğeri ise son son anda kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre; Dün Kdz.Ereğli plajlar mevkiinde serinlemek için denize giren Yusuf E. bir süre sonra çırpınmaya başladı. Arkadaşının boğulma tehlikesi geçirdiğini gören Ali K. denize atlayarak arkadaşını kurtarmaya çalıştı. Fakat kendisi de boğulma tehlikesi geçirdi. Sahildeki vatandaşların son anda dikkati çeken Ali K.(19) kurtarılırken, Yusuf E. (19) ise gözden kaybolmuştu. 

Ali K. olay yerine gelen ambulansla Kdz.Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılırken, denizde kaybolan Yusuf E.'nin arama çalışmaları bugün sonuç verdi. 

Kdz.Ereğli plajlar mevkiinde dün arkadaşı Ali K. ile serinlemek için denize giren Yusuf E.'nin kayıp cesedi 11 saat sonra sahilde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.