2 ilçede Korona can aldı..

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, korona virüs kaynaklı 2 ölüm daha gerçekleşti. Böylece ilçede korona virüsten vefat edenlerin sayısı 14'e yükseldi.

Gündem Yayın: 01 Ağustos 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 01.08.2020 17:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Devrek’te, bugün korona virüsten 2 kişi yaşamını yitirdi.

Devrek’in Özbağı Köyü’nde ikamet eden ve geçtiğimiz hafta başında rahatsızlanarak önce Devrek Devlet Hastanesine oradan da BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevkedilen 74 yaşındaki Naci Durbak, bu sabah yaşamını yitirdi. 74 yaşındaki Naci Durbak, bir hafta önce yüksek ateş ve öksürük nedeniyle Devrek Devlet Hastanesine buradan da BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevkedilmişti. Naci Durbak’ın testleri pozitif çıktı. Durbak, bu sabah koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Durbak’ın cenazesi, bugün ilçeye bağlı Özbağı Köyü’nde defnedildi.

ÇAYDEĞİRMENİ'NDE İLK ÖLÜM 

Devrek’in Çaydeğirmeni Beldesi’nde ikamet eden, 15 gündür yüksek ateş ve öksürük nedeniyle Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 68 yaşındaki Fahrettin Kabaoğlu öğle saatlerinde koronavirüsten yaşamını yitirdi. Fahrettin Kabaoğlu’nun tedavi sonucunda yapılan tüm testlerinin pozitif çıktığı ve koronavirüsten yaşamını yitirdiği öğrenildi. Kabaoğlu’nun cenazesi, ilçeye bağlı Osmanbeyler Köyü’nde defnedildi. Kabaoğlu’nun ölümüyle birlikte Çaydeğirmeni Beldesinde korona virüsten ilk ölüm gerçekleşmiş oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.