2 kadına çarpan şoför tutuklandı.

Ereğli ilçesinde otomobili ile karşıdan karşıya geçmeye çalışan iki kadına çarpan ve ölümüne neden olan sürücü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Asayiş Yayın: 07 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 07.09.2021 18:48:18
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Geçtiğimiz Pazar akşamı Süleymanbeyler Köyü Subaşı Mevki’inde,Toyota marka otomobili seyir halinde olan Mustafa S. (59), yolun karşısına geçmek isteyen Şengül Sarı ve Nazikar Sarı’ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Şengül Sarı ve Nazikar Sarı kazada ağır yaralandı. 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan Şengül ve Nazikar Sarı’nın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morgunda otopsi işlemleri tamamlanan iki kadının cenazeleri, Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Yalnızçam Köyü’nde toprağa verildi.

Sürücü tutuklandı
Olayın ardından gözaltına alınan otomobil sürücüsü Mustafa S., ifadesinin ardından ekipler tarafından Kdz. Ereğli Adalet Sarayı’na getirildi. İki kadının ölümüne neden olan Mustafa S., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.