2000 tablete ihtiyacımız var..

Kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Ereğli’deki ihtiyaç sahibi öğrencilerin uzaktan eğitime katılabilmeleri için 2000 tablete daha ihtiyaç var. Diğer yandan öğretmenlerin aşılanmasına başlandı…

Eğitim Yayın: 15 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 15.04.2021 21:16:52
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Pandemi nedeniyle uzaktan eğitimin yaygınlaşması tablet ve internet ihtiyacını da büyüttü.

Edinilen bilgiye göre, Ereğli’de halen 2000 civarında öğrenci tablet bekliyor.

ZONGULDAK GENELİNDE 4 BİN TABLET TOPLANDI

Edinilen bilgiye bilgiye göre, il çapında açılan kampanyalarla Zonguldak genelinde bugüne kadar 4 bin tablet bağışı sağlandı, bunun 2 bini Ereğli’deki ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Son rakamlara göre Ereğli’de şu an 1.950 tablete daha ihtiyaç var. Tablet istemlerinin sürdüğü de aldığımız bilgiler içinde…

4 bin tablet bağışı ile Zonguldak (ve ilçeleri) Türkiye’de en çok tablet bağışı alan il konumunda.

AŞILAMA BAŞLADI

Öte yandan Ereğli’de de Türkiye geneline paralel olarak öğretmenlerin aşılanmasına başlandı. İlk aşılar ilköğretim okulu öğretmenlerine yapılıyor. Aşı geldikçe diğer öğretmenler de aşılanacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.