20.yaşını kutluyor

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt AK PARTİ’ nin 20. Kuruluş Yıl Dönümünü kutladı.

Siyaset Yayın: 14 Ağustos 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 14.08.2021 20:30:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

14 Ağustos 2001 yılında başlayan Ak Davamız 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerken 2053 ve 2017 hedeflerine de umutla baktığını ifade etti.

Bozkurt, kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi:

“14 Ağustos 2001 tarihinde Aziz Milletimizin sıkıntılı dönemler yaşadığı bir süreçte milletimize umut olma çabası ile başlayan davamız 20. Yılında memleketimizin sınırlarını aşarak tüm Dünya Müslümanlarına umut olmaya başlamıştır.

Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyen AK Davamızın Gençlik Kollarından başlayan bayrak yarışı içerisinde 2053 ve 2071 hedeflerine yönelmiştir. Bu bakış açısıyla iktidar olduğumuz dönemler de sosyal, siyasal, ekonomik, teknolojik, askeri vb. alanlarda yapılan atılımlar hedeflerimizin hem gerçekleşmesini hem de gelecek hedeflerimiz için motivasyon aracı olmaktadır.

Milletimize efendi olanların siyasi iktidarlarına karşı Milletimizin hizmetkarı olma düsturunu benimseyen AK Davamızın tüm neferleri bu anlayışın birer temsilcisi olmakla birlikte büyük sorumluluklar taşımaktadır.

Dünya’ da yaşanan olaylara baktığımızda Ülkemiz bir çok mazlum ülkeye umut kapısı olma durumuna gelmiştir. Jeopolitik ve siyasi olarak Güçlü Türkiye olmamızın sonuçlarının tezahürü olan bu durum dahi bu davanın başarısını göstermeye yetmektedir.

Bu süreçte bir çok siyasi ve idari engellemeler yanında 15 Temmuz gibi hain bir darbe teşebbüsü ile karşılaşmamız Güçlü Türkiye’ nin Dünya’ ya vermiş olduğu rahatsızlığın göstergesi olmakla birlikte Aziz Milletimizin dirayetli duruşu sayesinde hain emeller boşa çıkmıştır.

20. yıllık bu yolculukta geçmişten edindiğimiz deneyimler ile AK Dava anlayışımız ilk günkü aşk ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ile 2023 hedeflerimize ulaşmayı temenni ediyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.