23 Ekim Covid-19 Türkiye Korona tablosu..

Coronavirüste 23 Ekim 2020'nin rakamları Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandı

Gündem Yayın: 23 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 23.10.2020 19:39:05
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

23 Ekim de 74 kişi hayatını kaybederken, toplam can kaybı 9 bin 658kişi oldu. Bugün 1.493 kişinin iyileştiği açıklanırken, bugünkü vaka sayısı ise 2 bin 165 kişi oldu. Ağır  hasta sayısı ise 1.648. Fahrettin Koca" Bugün tespit edilen 2.165 yeni hastamız var. Toplamda yaklaşık 13 milyon test yapıldı. Ağır hasta sayımızda artış devam ediyor. Salgınla mücadelede geldiğimiz noktada elimizdeki en büyük silah başta MASKE olmak üzere tedbirlerdir. Mücadeleye güç verin.  "açıklamasını yaptı.

 

Sağlık Bakanı  Bursa'da  kameraların karşısına geçti.  geneli, İstanbul ve Bursa olmak üzere 3 başlıkta çok kritik açıklamalar yapan Bakan Koca Türkiye'de tedbirlerle ilgili problemlerin salgını beklenmeyen bir noktaya getirmek üzere olduğunun altını çizdi. Koca "Koronavirüs Türkiye'de yeniden yüksek oranda  tırmanışa geçmiştir" dedi ve ekledi. "İstanbul'a seslenen Koca, Vakaların yüzde 40'ı İstanbul'da. Gerekirse fedakarlıklar yaparak tedbirlere uyulmalı. Bursa için de şu an günlük vaka sayıları üçe katlanmış durumda. Bursa en kritik günlerini yaşıyor"

"Bir çalışma gününü burada geçirmek üzere birlikteyiz. Bilindiği gibi bu çalışma sadece hasta tedavi ederek başarıya ulaşmaz. Önce durum değerlendirmemizi yaptık. Şehirlerimizi dolaşıp çağrılarımızı tekrarlıyoruz. Tedbirlere uyun. Tedbirlere uymazsak başarıyı yakalamamız gecikebilir. Burada şehir hastanesini de inceleyecek ve burada çalışacağız. Ardından Balıkesir'e de gideceğiz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.