3 Eylül Covid-19 Türkiye vaka sayıları son durum

Coronavirüste 3 Eylül 2020'nin rakamları Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandı

Gündem Yayın: 03 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 03.09.2020 21:25:12
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Takip EtGoogle News

Koronavirüste son 24 saatin Türkiye'deki rakamları açıklandı. 3 Eylül 49 kişi hayatını kaybederken, toplam can kaybı 6 bin 511 kişi oldu. Bugün 1.211 kişinin iyileştiği açıklanırken, bugünkü vaka sayısı ise 1.642 kişi oldu. Fahrettin Koca"En çok hasta bulunan beş ilimizde pnömoni oranları; Ankara: 4.7, İstanbul: 4.61, Konya: 8.78, Kayseri: 6.49, Diyarbakır: 8,37. Güç tedbirde. 

Sağlık çalışanlarımız, Koronavirüs’e yakalanmış hastaları sevdiklerine kavuşturmak için tüm mesailerini harcayıp hayatlarını tereddütsüz riske atmakla kalmıyor; çocuklarından, ailelerinden, sevdiklerinden ve sosyal çevrelerinden de kendilerini mahrum ediyorlar.

Hayatımızın en mutlu anları olan nişan ve düğünlerimiz, taziyelerin sebebi olmasın. Anlayışınıza inanıyorum.
HES kodu ve filyasyon uygulamalarımız, virüsün bulaştığı yolları takip etmek ve yayılmasının önüne geçmek için kullandığımız en etkin yollar. Başarı, hepimizin özveri ve ortak çalışmasıyla gelecek." açıklamalarında bulundu.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.