30 Ağustos olağanüstü bir başarının adıdır..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık yazılı bir açıklama yaparak, 30 Ağustos zafer bayramını kutladı..

Gündem Yayın: 30 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 30.08.2021 15:19:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Açıklama şöyle:

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü kutlu olsun.

Bu zafer, milletimizin bağımsızlık ve hürriyet mücadelesinin simgesidir. 30 Ağustos Zaferi, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bağımsızlık hedefinde elde edilen olağanüstü bir başarının adıdır. Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Savaşı'nda Mustafa Kemal Atatürk’ün üstün savaş planı, Türk Ulusunun inancıyla birleşerek büyük bir zafere dönüşmüştür. Bu zaferle, sadece vatan toprakları düşmandan kurtarılmakla kalmamış, ulusumuzun bağımsızlık ve özgürlüğü tüm dünyaya duyurulmuş, böylece milli egemenliğe dayalı demokratik bir yönetim ve bağımsız bir devlet olma yolunda çok büyük başarı elde edilmiştir.
Askeri alanda kazanılan zaferlerin, siyasi ve ekonomik başarılarla güçlendirilmesi gereğine inanan Ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedef, milli egemenliğe dayalı tam bağımsız, aydınlık, uygarlık yolunda güçlü bir Türkiye oluşturmaktır.

Bu hedefi gerçekleştirmek için hep birlikte çalışmalıyız. Büyük zaferi Türk Ulusuna armağan eden Atamızı ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi, rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.