52 günlük özlemleri bitti…İzleyin..

Covid-19 önlemleri nedeniyle 52 gündür kapalı tutulan Kuaförler ve berberler uzun aradan sonra belirli şartlarla kepenklerini kaldırdılar.

Yayın: 12 Mayıs 2020 - Salı - Güncelleme: 12.05.2020 17:50:49
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

 

Covid-19 önlemleri nedeniyle 52 gündür kapalı tutulan Kuaförler ve berberler uzun aradan sonra belirli şartlarla kepenklerini kaldırdılar.

BAYRAM TEMİZLİĞİ GİBİ TEMİZLEDİLER...

Geçtiğimiz günlerde normalleşme kapsamında belirli şartlar koyularak dükkanlarını açmalarına izin verilen Millet bizi bizde onları özledik sağlıkları bizim için önemli diyerek Kuaförler ve berberler ilk etapta dükkanlarını belediyenin katkılarıyla  dezenfekte ettiler. Müşteri yoğunluğunu ve mesafesini korumak için dükkanlarında ki koltukların bir kısmını kaldırdılar.

MÜŞTERİ SAĞLIĞINI ÖN PLANA ALDILAR..

Traş esnasında maskelerini, eldivenlerini ve üstlerine giydikleri koruyucu kıyafetler ile müşterilerini karşılayan kuaförler, uzun bir aradan sonra ellerine makası aldılar. Her traştan sonra gerekli temizliği yaptıklarını, araç gereçlerini titizlikle dezenfektanladıklarını, mümkün olduğunca tek kullanımlık malzemeleri tercih ettiklerini belirttiler.

52 GÜN ZOR SÜREÇ GEÇİRDİLER...

Uzun süre kapalı kalan dükkanları nedeniyle evlerinde olduklarını bu süreç içerisinde çalıştırdıkları elemanlar, dükkan ve kendi giderleri bakımından oldukça sıkıntılı günler geçirdiklerini söylediler. Devletin vermiş olduğu belirli ödemelerden fayladalandıklarını ve bu sericin en kısa zamanda atlatılması konusunda duyarlı davrandıklarını en kısa sürede eski günlere kavuşacaklarını dile getiren Ereğlili kuaförler ve berberler, açılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

RANDEVU USULÜ MÜŞTERİ KABUL EDİYORLAR...

 Uzun bir süredir kapalı kalan Kuaförler ve berberler nedeniyle saç traşı ve kişisel bakımlarını yaptıramayan müşteriler yasağın kalkması ile birlikte Kuaförlere koştular. Müşterilerinin yoğun olduğu bu dönemlerde Kuaförler Covid-19 önlemleri kapsamında müşterilerini toplu şekilde kabul etmeyerek randevu alarak kabul ediyorlar. Bu oldukça hassas dönemin bilinciyle hareket ederek gün içerisine yaymaya çalıştıkları müşterilerine saat usulü randevu uyguluyorlar.

Haber:Gazete TÜRK


#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.