7 kırmızı kart 3 gol…

Dünya Yayın: 04 Şubat 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.02.2019 02:50:04
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Karadeniz Ereğli 1. Amatör Kümede oynanan Balıspor – Zonguldak Ereğli Spor müsabakası süper lig karşılaşmalarını aratmadı. 7 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmayı Zonguldak Ereğli Spor 3-0 net bir skorla kazandı.

Şehit Vefa Kara Kurdu Stadında oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Zonguldak Ereğli Spor Mert Aygın ile 17.dakikada 1-0 öne geçti. 34.dakikada ise Balıspor penaltı kazandı. Kazanılan penaltıyı gole çeviremeyen Balıspor ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı.

İkinci yarıda ise oyunu rolantiye alan Zonguldak Ereğli Spor zaman zaman rakibinden ataklar yese de yerinde müdahaleler ile geçit vermedi. 55.dakikada Zonguldak Ereğli Spor Oktay Cebeci ile skoru 2-0 yaptı. Karşılaşma devam ederken yerde yatan Zonguldak Ereğli Sporlu oyuncu Doğukan Günce’ye Balısporlu oyuncunun sert müdahalesi ortalığı karıştırdı.

Kırmızı kartların havada uçuştuğu müsabakada Balıspor’da 3, Zonguldak Ereğli Spor’da 1 kişi yedek kulübesinden olmak üzere 3 kişi kırmızı kart gördü. Kalan süreyi Zonguldak Ereğli Spor 9 kişi Balıspor ise 8 kişi devam ettirdi.

Sonrasında ise kaleci ile karşı karşıya kalan Zonguldak Ereğli Sporlu Serdar Avcı’nın düşürülmesi Balıspor’u sahada 7 kişi bıraktı. Bulduğu pozisyonu iyi değerlendiren Serdar Avcı karşılaşmanın sonucunu tayin eden 3.cü golü ağlara gönderen isim oldu.

Alınan bu sonuçla Balıspor 19 puanda kalırken Zonguldak Ereğli Spor puanını 18 yaptı. Gelecek hafta Balıspor Gümelispor ile Zonguldak Ereğli Spor ise Kepez Çaylıoğluspor ile karşılaşacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.