70 kursiyerin birbirinden farklı çalışmaları...

Ekonomi Yayın: 04 Nisan 2019 - Perşembe - Güncelleme: 04.04.2019 21:25:33
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Özbaşakçı Sanat Evi tarafından 5 Nisan Cuma günü (YARIN) Atatürk Kültür Merkezi (AKM) de açılıyor. Sergi 10 Nisan’a kadar açık kalacak.

Özbaşakçı Sanat evi tarafından karma resim sergisine Ereğli halkı davet edildi. Yaklaşık 70 kursiyerin birbirinden farklı çalışmasının yer alacağı sergi 5 Nisan Cuma günü saat 18.00’ de Atatürk Kültür merkezinde açılacak. Sergi 10 Nisan’a kadar açık kalacak.

Sergi ile ilgili olarak açıklamada bulunan Özbaşakçı Sanat Evi Resim hocası ve Ressam Vasfiye Bostan “Geçmişi 61 yıl öncesine dayanan saygı ile andığımız Değerli hocamız Mehmet Ali Özbaşakçı’nın bize bıraktığı mirası Özbaşakçı Sanat Evi’nin bu yıl ki karma sergisini 5 Nisan Cuma günü Atatürk Kültür merkezinde açacağız. Küçükten büyüğe birçok kursiyerimizin emeğinden oluşan resim sergimize halkımızı davet ediyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.