8 Şubattaki Zonguldak il Kongresine videolu davet..

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun 8 Şubat’ta yapılacak olan kongre öncesinde videolu bir mesaj yayınlayarak partililere seslendi, vatandaşları kongreye davet etti.

Siyaset Yayın: 04 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.02.2021 16:06:48
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ta yapılan ve devam eden bazı projelerin görselleri eşliğinde seslenen Tosun şöyle dedi; “Sevgili Zonguldaklı hemşehrilerim İlk günkü aşkla Cumhurbaşkanımız liderliğinde kutlu yürüyüşümüze devam etmekte kararlı ve inançlıyız. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi bizler ‘dava taşını gediğine koyana kadar mücadele edeceğiz." Zonguldak'ımız için ilk günkü aşk ve heyecanla çalışmayı, hizmet etmeyi var gücümüzle sürdüreceğiz. 8 Şubat günü büyük bir coşku ile gerçekleştireceğimiz 7. Olağan İl Kongremize buradan tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Yeni hedeflerimize doğru yelken açacağımızın habercisi olan kongremizde sizleri de aramızda görmek isteriz”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.