9 adrese uyuşturucu operasyonu...

Uyuşturucu yapımında kullanılan aparatlar ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 27 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 27.05.2021 13:20:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Açıklama şöyle:

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, yapılan takip sonucunda; Narkotimler başta olmak üzere, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince; 25.05.2021 günü il merkezinde, Ereğli’de ve Alaplı’da olmak üzere dokuz adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlenilmiş olup, dokuz şahsa narkotik konularından işlem yapılmıştır. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan 4 yıl aranması olan şahıs yakalanmış adli makamlarca şahıs tutuklanmıştır.

Operasyon kapsamında adreslerde yapılan aramalarda; 350 gram Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde ve uyuşturucu madde yetiştirmekte kullanılan çok sayıda materyal ele geçirilmiştir.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.