Aksoy’dan kütüphane açıklaması

Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy basında yer alan Ereğli Abdi Köyü İlkolu'ndaki kütüphane açılışıyla ilgili açıklama yaptı.

Eğitim Yayın: 30 Kasım 2021 - Salı - Güncelleme: 30.11.2021 16:43:23
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

"Yerel basında yer alan Ereğli Abdi Köyü İlkokulu kütüphane açılışı ile ilgili olarak; Abdi Köyünde öğrencilerimiz için oluşturulan kütüphane bölgede bulunan hayırsever vatandaşlarımızın girişimi ile yapılmış olup, kütüphanenin kuruluşunda herhangi bir dernek, STK, siyasi parti katkısı bulunmamaktadır. Yöredeki gönüllü vatandaşlarımızca oluşturulmuş ve öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.

Aynı günde İlçemizde bir cenazede taziye vesilesi ile bulunan İl Millî Eğitim Müdürümüzü de okul ziyaretleri kapsamında Ereğli Abdi Köyü'ndeki bu güzel çalışmanın yerinde görülmesi ve öğrencilerimizin heyecanını paylaşmak üzere davet ettik.
Bu kapsamda bir ziyaret olup
Okulun kütüphanesi kurulurken destek veren hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.