Alaplı'da "KOLTUK BİZİM"partisi var...

AK Parti Alaplı Kongresi sonrası, "Alaplı'da AK Parti değil, koltuk bizim partisi var' diyerek sosyal medyadan tepkiler başladı.

Siyaset Yayın: 22 Şubat 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 22.02.2020 19:21:52
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Alaplı'da listesi divanda redddilerek seçime sokulmayan İsmail Öztürk'e yapılanları haksızlık olarak niteleyen Öztürk tarafları, tepkilerini sosyal medyadan gösteriyor. 

En ağır tepki ise AK Parti'den yıllarca Belediye Meclis Üyeliği yapan Yusuf Kalay'dan geldi. Kalay, sosyal medyadan yaptığı yorumda, "Adalet kalkınma Partisinin adaleti bugün maalesef Alaplı’da yerle bir oldu" paylaşımını yaptı. 

Öte yandan bazı yorumcularda İsmail Öztürk'e yapılanların haksızlık olduğunu belirterek, "Demokrasi Alaplı Teşkilatında hiç olmadı ki şimdi olsun" yorumlarını yaptı. 

Bilindiği bugün AK parti İlçe Kongresinde Genel Merkez adayı Yaşar Karacan'a karşısına sarı liste ile çıkmaya hazırlanan İsmail Öztürk'ün listesi ve adaylığı divan tarafından redddilmişti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.