Alaplı ve Ererğli Koronadan 85 can verdi.

Kdz. Ereğli'de de virüs kaynaklı vefat sayısı 65'e, Alaplı'da ise 20'ye çıktı.

Gündem Yayın: 24 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 24.11.2020 19:31:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Virüs, Kdz. Ereğli ve  Alaplı’da can almaya devam ediyor. Sabah saatlerinde Kdz. Ereğli’den 3Alaplı’dan ise 2 can kaybı haberi geldi.

Kdz. Ereğli'de virüsten 85.ölüm!

Bir süredir Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi gören ve Kdz. Ereğli Uzun Mehmet Mahallesi'nde oturan 80 yaşındaki erkek hasta V.Ü, Elmatepe Mahallesinde ikamet eden 88 yaşındaki erkek hasta M.K.E, ve ilçeye bağlı Esenler Köyü'nde ikamet eden 68 yaşındaki bayan hasta N.Ç’nin vefatı kayıtlara bulaşıcı hastalık olarak geçti.

Merhume ve merhumlar bugün virüs tedbirleri alınarak toprağa verilecek. Kdz. Ereğli’de yaşanan 3 vefatla virüs kaynaklı vefat sayısı 65’e çıktı.

Alaplı’da vefat sayısı 20’ye çıktı!

Alaplı’da sabah saatlerinde Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi gören ve ilçeye bağlı Durhanlı Köyü'nde ikamet ettiği öğrenilen 56 yaşındaki bayan hasta S.A’nın vefatı ile 19’a çıkan virüs kaynaklı vefat sayısı gün içinde gelen acı haberle 20’ye yükseldi.

Alaplı Devlet Hastanesinde tedavi gören ve yeni siteler mahallesinde ikamet ettiği öğrenilen 82 yaşındaki kadın hasta E.A hayatını kaybetti. İlçede, 17 gün önce 10 olan vefat sayısı son  24 saatteki 2 vefatla 20’ye yükseldi.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.