Annemin Belediye Başkanı olduğumu görmesini isterdim...

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Anneler Günü’nde anne sevgisini anlattı. Annesi Hacı Fatma Posbıyık’tan ‘Disiplini ve çalışkanlığı’ öğrendiğini söyleyen Posbıyık, ‘Belediye Başkanı olduğumu görmesini isterdim’ dedi. Başkan Posbıyık, Anneler Günü’nde başta sağlık çalışanı anneler ve şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Siyaset Yayın: 10 Mayıs 2020 - Pazar - Güncelleme: 10.05.2020 21:24:32
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Anneler Günü’ne özel görüntülü mesaj yayınladı. Annesi Hacı Fatma Posbıyık’a olan sevgi ve özlemini anlatan Başkan Posbıyık başta sağlık çalışanı anneler ve şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladı.

“DİSİPLİNİ VE ÇALIŞKANLIĞI ÖĞRENDİM”

Başkan Posbıyık, annesinden disiplini ve çalışkan olmayı öğrendiğini belirterek, şunları söyledi:

“Anne, Annem, Anneciğim, çok özel kelimeler bunlar. Bir an için çocukluğuma gidiyorum. Annemin bizim için yaptıklarını hatırlıyorum. Zor imkanlar içerisinde hem çalışıp hem bize bakmak hem ev işlerini görmek hepsi beraber gerçekten çok zor şeyler. Ondan disiplini öğrendim, çalışkanlığı öğrendim. Az şeylerle yetinmeyi öğrendim. Ondan en zor şartlarda dahi güler yüzlü olmayı, insanlara sevgiyle bakmayı, insanlara sıcak davranmayı öğrendim. En olmadık günlerde, sıkıntı içerisinde olduğumuz günlerde sanki çok zengin bir ailenin çocuğu gibi bizi onore etmesini, bizi mutlu etmesini asla unutamam.

-BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖRMESİNİ İSTERDİM-

En büyük arzumdu. Annemin beni Belediye Başkanı olduktan sonra görmesi benim için son derece önemliydi. Bunu arzu ederdim. Çünkü onlar babamla ikisi beni vatana, millete, cumhuriyete aydın bir evlat olarak yetiştirmek için çok büyük gayret sarf ettiler, çok emek verdiler. Tabiri caizse kendileri yemediler, içmediler, çocuklarına yedirdiler, içirdiler. Biz de onların direktifleri doğrultusunda verdikleri terbiye, çalışkanlık ve güler yüzle o yollarda ilerledik ve bugün onların arzuladıkları yere geldik ama hala içimde bir hicrandır, çok sevdikleri Ereğli halkı tarafından benim belediye başkanı seçildiğimi görmeden ikisi de bu dünyaya veda ettiler. Bu onarılmaz bir yara olarak hala içimde duruyor.

-SAĞLIK ÇALIŞANI, ŞEHİT ANNESİ VE TÜM ANNELER, GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN-

Bugün bütün anneleri kutluyorum. Şehit ailelerinin annelerini saygıyla anıyorum. Özellikle koronavirüsle büyük mücadele veren sağlık çalışanından, doktorundan, hemşiresine kadar bütün sağlık kahramanlarımızı, annelerimizi, büyük bir minnetle, şükranla anıyorum. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.