Arkadaşını para için mi öldürdü?

Zonguldak Valiliği'nden de 'cinayet' açıklaması geldi. Zanlı firarda..

Asayiş Yayın: 30 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 30.08.2021 16:22:35
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Valiliği, Enes Merdivan cinayetiyle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle: “Zonguldak ili Devrek İlçe Jandarma Komutanlığına, 28.08.2021 günü saat 18.00 sıralarında yapılan müracaatta, N.M. isimli şahıs oğlu olan İ.E.M. isimli şahıstan 27.08.2021 günü saat 21.00’dan itibaren haber alamadığını beyan ederek kayıp şahıs ihbarında bulunmuştur. Kayıp şahısın bulunmasına yönelik İl Jandarma Komutanlığınca vakit kaybetmeksizin arama çalışmalarına başlanılmıştır.

Kayıp şahsın bulunmasına yönelik yürütülen arama faaliyeti sonucunda İ.E.M isimli şahsın arkadaşı olan İ.S.Ç tarafından aralarında bulunan husumet (Kız meselesi olduğu değerlendirilen) nedeniyle ateşli silahla vurularak öldürüldüğü ve ormanlık alana bırakıldığı bilgisine ulaşılmıştır.

Diğer yandan  İ.S.Ç. ve Enes Merdivan arasında  alacak verecek olduğu İ.S.Ç'nin cinayeti bu  yüzden cinayeti işlendiği iddia ediliyor.

 

Enes 3 gündür kayıptı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.