Arslan Keleş TOBB Başkanı Hisarcıkoğlu ile görüştü.

7 madde üzerinde fikir alışverişi yapılar..

Ekonomi Yayın: 10 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 10.03.2021 19:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş 9 Mart Salı günü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ’nu makamında ziyaret etti.

Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş ziyarette ilçemiz sorun ve çözüm önerileri ile ilgili TOBB Başkanımıza detaylı bilgilendirme yaptı.

Ereğli TSO önderliğinde Kdz Ereğli’ye 2. Organize Sanayi Bölgesinin açılabilme için Bakanlık nezdinde yapılması gereken çalışmalar, Kredi taleplerinde esnaf, tüccar ve sanayicimize bankaların zorluk çıkarmaları, Kdz Ereğli Gümrük yetkilerinin (Cam ithalatı) arttırılması, Kdz Ereğli Galericiler Kooperatifinin içine 5. Noter açılması konusu , Marketler yasası, Defter tasdiki adı altında yıl sonlarında Muhasebeciler tarafından üyelerimizden yüksek ücret talep edilmesi ve Elektrik, Su, Doğalgaz faturasını ödeyemeyenleri kesintilere maruz kalabilecekleri konuları ile ilgili TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile detaylı görüşme yapılmıştır. İletilen taleplerin hepsi için oldukça olumlu mesajlar veren Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu tüm konuların takipçisi olacağını Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş’e iletmiştir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.