Artan olaylara Emniyet el attı.

'Huzur ve Güvenliğin Temini için'...

Gündem Yayın: 23 Ağustos 2020 - Pazar - Güncelleme: 23.08.2020 21:16:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak ve ilçelerinde son zamanlarda yaşanan silahlı, bıçaklı saldırı, şiddet olaylarına ilişkin tepkiler artarken, Zonguldak Valiliği bir açıklama yaparak suç ve suçla mücadelenin süreceğini bildirdi. 

Açıklamada, 'İlimizin huzur ve güvenliğinin temini için 2020 Ağustos ayı içerisinde Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda; çeşitli suçlardan aranan 29 şahıs, 8 adet ruhsatsız el yapımı tabanca, 4 adet kurusıkı tabanca, 7,63 gr esrar maddesi, 0.42 gr Bonzai maddesi, 78 adet kök kenevir maddesi, 0.30 gr metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

Ayrıca 18 şahsa alkol alıp çevreye rahatsızlık vermekten, 5 şahsa gürültü yaparak rahatsızlık vermekten, 4 şahsa ise kurusıkı tabanca taşımaktan dolayı toplam 27 şahıs hakkında idari işlem yapılmıştır.' denildi. 

Öte yandan Kdz. Ereğli'de yaşanan silahlı saldırı olaylarının artması ve vatandaşların bu yaşananlara sosyal medya üzerinden tepki göstermesi üzerine Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'ın ilçeye yönelik bir güvenlik toplantısı yapacağı öğrenildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.