"Asla, bu şehrin çocukları pes etmeyecek…"

Dünya Yayın: 31 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 31.07.2019 12:48:08
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü, 2019-2020 sezonu öncesinde transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Serbay Aydın, Tunahan Altuntaş, Ozan Aydın, Mustafa Gürbüz, Alihan Tezel, Berkan Ercan, Ünal Çift ve altyapı oyucuları ile imza atıldı.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kdz. Ereğli Belediye Spor Kulübü 2019-2020 sezonu öncesinde transfer çalışmalarını kadrosuna kattığı yeni oyuncular ile sürdürdü. Bugün akşam Kışla’da bulunan kulüp tesislerinde imza töreni düzenleyerek 13 futbolcu ile anlaşan Belediyespor yeni sezon öncesi gücüne güç kattı. Kulüp 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu ile yöneticilerin ve teknik heyetin hazır bulunduğu imza töreninde; Tunahan Altuntaş, Serbay Aydın, Ozan Aydın, Mustafa Gürbüz, Alihan Tezel, Berkan Ercan,Ünal Çift  alt yapıdan; Abidin Uslu, Emircan Arslan, Ensar Danışmaz, Mert Şevket Şen, , Musa Kaya, Berkan Bektaş kendilerini Kdz. Ereğli Belediyespor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu; "İnşallah bu arkadaşlarımız 2019 2020 sezonunda Kdz. Ereğli Belediyespor formasını layık iken giyecekler ve temsil edecekler, bundan şüphemiz yok. genç arkadaşlarımız geçen yıl bizim alt yapımızdan yetişen ve son maçlarda forma giyen arkadaşlarımız. A takımında görev yapacaklar ve çalışmalara katılacaklar. Bunun yanında bu formayı daha önce de giymiş daha sonra da yıllardır diğer liglerde mücadele etmiş, hem de Ereğli temsil etmiş futbolcularımız da var. Bizler, bu sezon bu şehrin çocukları ile dışarıdan ekmeğini kazanmak için buraya gelen diğer arkadaşlarımızla iyi bir birliktelik yakalayıp, bu formanın ağırlığını da onlara hissettirip; bizler de ağabeyleri olarak, yöneticileri olarak elimizden geldiğince onlara destek vererek iyi bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz." Buna inancımız tamdır.

"Asla, bu şehrin çocukları pes etmeyecek"

Asla bu şehrin çocukları pes etmeyecek. Bunu herkes bilsin. Bu şehir sonuna kadar kendi değerleri ile, dışarıdan bu formanın hakkını verecek kalitede ve karakterde futbolcu arkadaşlarımız ile profesyonel ligi kovalayacak. Allah bizleri, arkadaşlarımızı mahcup etmesin. Kendilerine sakatsız ve belasız bir sezon geçirmelerini diliyorum. İnşallah yüzümüzün akı ile sezonu bitirir, bu sevince ortak oluruz." dedi.İmza töreninin ardından futbolcular Ereğli Belediye Spor Kulübü’nün formalarını giyerek objektiflere poz verdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.