Babacan'dan ülke ekonomisinin durumu..

Ali Babacan, Kdz. Ereğli'de Ülke Ekonomisini, Eğitimi, Pahalılığı, Enflasyonu Anlattı..

Siyaset Yayın: 22 Eylül 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 22.09.2021 20:28:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali BabacanAlaplı Ticaret ve Sanayi Odasını ziyareti ve esnaf gezisinin ardından geldiği Karadeniz Ereğli'de Keleşler Park Otel’e gelerek ETSO Başkanı Arslan Keleş, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak ve Sivil Toplum Kuruluşları başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Toplantıda, ülke ekonomisine değinen ve 3 yıılık tek adam rejiminin vaat ettikleri hiç birşeyi başaramadığına vurgu yapan  Ali Babacan, 13 yıllık bakanlık dönemi  sonrası ülkenin eğitimden enlasyona, döviz kurlarından hayat pahalılığına, işsizlikten sosyal yaşam politikalarına kadar birçok konuya değindi.

 

Keleşler Park Otel'deki Konferans Salonunda yapılan toplantıya Deva Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih KeleşKdz. Ereğli İlçe Başkanı Handan Aktimur eşlik ederken, Ali Babacan'ın iş dünyası ile yaptığı toplatı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.