Bakan Dönmez Müjde için geliyor...

Enerji Bakanı Dönmez, yarın Kdz. Ereğli açıklarında!...

Siyaset Yayın: 20 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.08.2020 22:40:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Enerji Bakanı Fatih Dönmez geçen ay, Fatih Sondaj Gemisinin Karadeniz Ereğli açıklarında Tuna-1 bölgesinde sondaj çalışmalarına başladığını duyurmuştu. Peki Tuna-1 bölgesi neresi?

KARADENİZ EREĞLİ'NİN 150 KM AÇIĞINDA

Fatih sondaj gemisinin araştırma yaptığı Tuna-1 bölgesi Karadeniz Ereğli'nin yaklaşık 150 km açığında, Bulgaristan ve Romanya ile kara suları sınırına yakın bir bölgede.

Romanya kara sularında 8 yıl önce Petrom and Exxon tarafından bulunan, Karadeniz'deki en büyük doğalgaz rezervine de uzak değil.

BAKAN, KDZ. EREĞLİ AÇIKLARINDA OLACAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in, 21 Ağustos 2020 Cuma günü büyük müjdeyi vermek için  Kdz. Ereğli'nin 150 kilometre açıklarındaki Fatih Sondaj Gemisi'ne helikopter ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte tüm Türkiye'ye ve Zonguldak'a büyük müjdeyi açıklayacakları belirtiliyor.

Konferans sitemiyle gerçekleştirilecek olan açıklamanın ise saat 15.00'de yapılacağı öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.