Baş sorumlu Enerjisa'dır..

Kdz.Ereğli Kenet Konseyi Başkanı ve CHP Belediye Meclis üyesi Gökhan Günay; TEDAŞ Genel Müdürü Halil İbrahim Leventoğlu'na çağrıda bulundu

Gündem Yayın: 20 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 20.01.2021 15:49:54
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Günay'ın açıklması şöyle:

"Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) Genel Müdürü Halil İbrahim Leventoğlu na açık çağrıdır.

Karadeniz Ereğli ‘de yetkilendirilmiş olan başkent elektrik AŞ. Yani Enerjisa firmasının verdiği hizmetler ve bölgemizde yaşanan elektrik kesintilerinin her nekadar kar yağışıyla ilişkilendirmeye çalışsada, elektrik kesintilerinin baş sorumlusu Enerjisa firmasıdır.

Bakım ve işçilik maliyetlerini azaltmak için sorumlu olduğu Karadeniz Ereğli bölgesindeki çalışmalarında periyodik bakımlarının yetersiz olduğu yaşanan elektrik kesintilerinden anlaşılmaktadır.

Bu anlamda bölge halkı , Ticarethaneler ve sosyal yaşam hakkı mağdur edilmektedir.Devletin en etkili ve yetkili kurumumuzun başında olan bir devlet adamı olarak firmayla olan sözleşmenizi gözden geçirmenizi ve gerekli ikazları yapmanızı istiyorum. Karadeniz Ereğli’de yaşayan vatandaşlarımızın haklarını gözeteceğinizden hiç şüphem yoktur. Takdiri kamuoyuna bırakırım."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.