Başkan Posbıyık “Tüm spor branşlarını destekleyeceğiz”

Dünya Yayın: 12 Nisan 2019 - Cuma - Güncelleme: 12.04.2019 11:00:37
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Ereğli Veteran Futbol Takımını makamında kabul eden Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Yeni dönemde Ereğli Belediyespor’u bir üst lige çıkartmak için gayretlerimiz olacak, amatör sporları da destekleyeceğiz.” dedi.

Karadeniz Ereğli Veteran Futbol Takımı oyuncularının Başkanlık makamına gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretinde, başarılarından dolayı Veteran takımını kutlayan Başkan Posbıyık, “Daha önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de özellikle bölgemizden yetişen gençlerimizi ön plana çıkararak, Belediyespor’u bir üst lige çıkartma gayretinde olacağız. Spor alanında sadece futbola değil tüm branşlara ve alt yapıya önem vereceğiz. Dedi.

Amatör Spor Kulüplerinin zor şartlar altında mücadele verdiğini yakinen bildiğini de belirten Posbıyık, “Tıpkı farklı renklere gönül veren taraftarlar gibi, ilçemizde farklı takımlarda görev alan arkadaşlarımız var. Düşünceler, eylemler farklı olabilir ancak ilçemizin spor alanında da ayağa kalkmasını istiyorsak, bunu birbirimize saygı duyarak, destek olarak ve birlik beraberlik içinde başarabiliriz. İfadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.