Başkan Posbıyıktan 24 Kasım kutlaması...

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Siyaset Yayın: 24 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 24.11.2020 11:52:33
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Başkan Posbıyık, mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Bugün çok özel bir günü kutluyoruz. Bizi biz yapan değerleri, kendimizi korumayı, bilgiye ulaşmayı, paylaşmayı, disiplini, sorumluluğu, sosyal ilişkileri, hayat bilgisini en az ailemiz kadar öğretmenlerimizden öğrendik.

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda cumhuriyetin aydınlılık ışığını yaymaya devam eden, yürekleri vatan ve cumhuriyet sevgisiyle dolu nesiller yetiştiren, bizleri bilgiyle donatıp özgüven ve güç veren bütün öğretmenlere şükran borçluyuz.

 ‘24 Kasım’ların Türkiye’nin bilimin ve aklın yolunda, çağdaş bir eğitim sistemi hedefine ulaşılması için vesile olmasını diliyorum. Eğitim mücadelesine güç veren, çalışan, emekli bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başta kurucumuz, başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.