“Batı Karadeniz ŞENLENECEK…”

Asayiş Yayın: 17 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 17.05.2019 10:23:51
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’le birlikte İstanbul’lulara “Her şey çok güzel olacak” mesajı verdiler.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile birlikte Millet İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek verdi.

Başkan Posbıyık, Büyükçekmece’de dün akşam katıldığı halk iftarının ardından bugün de Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ü makamında ziyaret etti.

Akgün ve Posbıyık, İstanbul’lulara birlikte mesaj vererek; “Her şey çok güzel olacak” dediler.

“BATI KARADENİZ ŞENLENECEK”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Kdz.Ereğli halkına da selam ve sevgilerini göndererek; “Sizinle birlikte Batı Karadenizin Sakarya’dan Samsun’a kadar şenleneceğine inanan bir Belediye başkanıyım. Onun için başarılar diliyorum. Bütün Ereğli’li hemşerilerime güzel bir Ramazan ayı diliyorum. Güzel bir Ramazan Bayramı diliyorum. 19 Mayıs’ın 100. Yılını kutlayacağız, kurtuluşa giden yolun 100. Yılını kutlayacağız. Atamıza binlirce kez teşekkür ediyoruz. 100 sene önce kurtuluş için İstanbul’dan çıktı Samsun’a ve 29 Ekim 1923’de bize bu Cumhuriyeti hediye etti. 100. Yılı kutlu olsun. Mücadelemiz tekrar bu ülkenin geleceği için, ülkemizi, milletimizi daha güzel günlere kavuşturabilmek için devam edecek. İnanıyorum ki 23 Haziran’dan itibaren bu ülkede, bu İstanbul’da her şey çok daha güzel olacak” dedi.

Başkan Aygün ziyaret anısına Doç.Dr.Yusuf Erbay ile birlikte kaleme aldıkları “Türkiye’de ve Avrupa’da Yerel Yönetimler” kitabını, “Efsane başkanım Halil Posbıyık’a” yazarak hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.