BATİYAC, Başkan Demirtaş ile buluştu

Batı Karadeniz İnternet Gazetecileri ve Yazarları Cemiyeti Yönetimi ziyaretlerine devam ediyor.

Gündem Yayın: 06 Ağustos 2021 - Cuma - Güncelleme: 06.08.2021 17:55:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batı Karadeniz İnternet Gazetecileri ve Yazarları Cemiyeti Başkanı Sina Çıladır ve yönetimi, protokol ziyaretleri kapsamında Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

"TEK DERDİM HİZMET"

Gülüç'te yapılan hizmetleri aktaran; Başkan Demirtaş, vizyon projesi olan millet bahçesi ve sahil düzenlemesiyle birlikte kano gezi projesinin detaylarını BATİYAC yönetimi ile paylaştı.
Yapılan eleştirilerden ders çıkardığını, olumlu eleştirileri ciddiye aldığını belirten Başkan Demirtaş; "Benim tek derdim, Gülüç halkına hizmet. Her ne eleştiri olursa olsun, hizmet anlamında doğru bildiğimi yapmaktan çekinmem.", dedi.

"ELİMDEN GELDİĞİNCE YANINIZDAYIM"

BATİYAC Yönetimini tebrik eden Başkan Demirtaş, cemiyetten desteklerini esirgemeyeceğinin altını çizerek; "Bazen buraya gazeteci olduğunu söyleyen kişiler geliyor. Maalesef bu arkadaşları tanımakta güçlük çekiyorum. Ama sizin yönetimizine baktığım zaman, yıllarını bu mesleğe vermiş gazeteciler görüyorum. Böyle bir oluşumdan desteklerimizi esirgemeyiz", dedi.

"EN BÜYÜK ENGEL YASASIZLIK"

Demirtaş'ın ardından söz alan Cemiyet Başkanı Sina Çıladır, kamuoyunu doğru bilgilendirme konusunda bölgedeki gazetecilere büyük görev düştüğünün altını çizerek; "Yerel basının önündeki en büyük engellerden biri yasasızlık. Bu konuda konseyimizle birlikte güzel çalışmalara imza atıyoruz. BATİYAC'ın en önemli hedeflerinden biri de, eğitim olacak. Hayatmızın her aşamasında eğitime ihtiyacımız var. Hele ki, doğru bilgiyi aktarma konusundaki, üzerimizdeki yük bir hayli ağır. Bunun bilinciyle gazeteci arkadaşlara önümüzdeki aylarda yoğun bir eğitim programı tertipliyoruz.", şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.