Bayan Posbıyık’a açık destek...

Asayiş Yayın: 11 Ağustos 2019 - Pazar - Güncelleme: 11.08.2019 18:07:15
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkan adayı Neriman Posbıyık, beraberinde ki heyet ile birlikte Gülüç Cumhuriyet Halk Partisi Belde başkanlığını ziyaret etti. Burada partililerin bayramını tebrik eden Neriman Posbıyık’a Gülüçlü partililer tam destek vereceklerini ifade ettiler.

Ereğli’ de geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden ilçe başkanlığı için adaylığını açıklayan Neriman Posbıyık, bayramlaşma programı dâhilinde partisinin Gülüç belde başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi. Sabah ilk olarak Belediye Binasında ki bayramlaşma programına katılan Neriman Posbıyık, daha sonra partisinin ilçe başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına ardından da Protokol bayramlaşma programına katıldı.

Son olarak Gülüç Cumhuriyet Halk Partisi belde başkanlığına beraberinde ki heyet ile gelen Başkan adayı Neriman Posbıyık’ı Gülüç belde belediyesi önceki dönem başkan adayı Emrah Yapıcı, Belediye Meclis üyesi Mustafa Avaz ve belde başkan adayı İhsan Demirkol karşıladı. CHP ilçe başkan adayı Neriman Posbıyık konuşmasında tüm üyelerin ve Gülüç halkının bayramını kutladığını kaydetti. Gülüç Cumhuriyet Halk Partisi ilçe üyeleri de seçimlerde açık ve net olarak Neriman Posbyıık’ı destekleyeceklerini ifade ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.