Ben seninle paylaşırım!...

Zonguldak Turizm Platformu ve Kdz.Ereğli Kent Konseyi işbirliği ile Kdz.Ereğli Elmatepe Mahallesinde ‘Ben Seninle Paylaşırım Projesi’ hayata geçti. Proje kapsamında toplanan kıyafetler ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı..

Yaşam Yayın: 10 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 10.10.2020 20:08:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Turizm Platformu ve Kdz.EreğliKent Konseyi işbirliği ile Kdz.Ereğli Elmatepe Mahallesinde ‘Ben Seninle Paylaşırım’ adlı askıda elbise projesi hayata geçti.

Konuyla ilgili açılış sırasında açıklama yapan Kdz.Ereğli Kent Konseyi Başkanı Gökhan  Günay, mağazanın sürekli Ereğli halkına açık olduğunu belirterek;

“İlçemizdeki muhtarlarımızla işbirliği yaparak; belirlenen ihtiyaç sahiplerinin giyecek ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Mağazamızı tadilat nedeniyle geçici olarak burada açmaz zorunda kaldık.

Yaklaşık 1ay sonra Kent Konseyinin Atatürk Kültür Merkezindeki ofisinde faaliyetimize devam edeceğiz. Bunun yanında ihtiyaç sahibi olup da, söyleyemeyen 80 aileye ulaştık. Bu ailelerimizin gıda, çocuklarının dershane ücretlerini karşıladık ve ayrıca uzaktan eğitim için kendilerine tablet temin ettik.” dedi.

Günay’dan sonra söz alan Zonguldak Turizm Platformu Başkanı Muhammet Murat Cüntay; “Ereğli Zonguldak’tan nüfus olarak büyük bir şehrimiz.

Bu projenin ilkini Kilimli’de gerçekleştirdik. 2. Si Ereğli’ye nasip oldu. Burada Kent Konseyinezdinden Başkan Günay’a ve yönetimine teşekkür ederim. Daha öncede Turizm Platformu olarak bölgede 2 adet proje gerçekleştirdik.” şeklinde konuştu.

Öte yandan Kent Konseyi’nin hastalara ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara maddi yardımlarda bulunduğu öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.