Ben yapmadım demişti... Mahkeme kararını verdi...

Teknoloji Yayın: 08 Kasım 2019 - Cuma - Güncelleme: 08.11.2019 09:39:44
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sabah saatlerinde darp edildiği iddiası ile hastaneye getirilen ve hayatını kaybeden Recep Er’in yeğeni Ö.E. emniyetteki ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Ereğli Devlet hastanesine kanlar içerisinde yeğeni Ö.E. (38) tarafından Uzunçayır Mahallesi Yağmur Sokak üzerinde bulunarak devlet hastanesine getirildiği iddia edilen Recep Er (57), acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Olayla ilgili olarak araç üzerinde yapılan incelemede, aracın birçok yerinde ölen Recep Er’in kan izlerine rastlayan Polis, yeğeni Ö.E. yi gözaltına aldı. İlçe emniyet müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine getirilen Ö.E. ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Ö.E. nin ifadesinde amcasını gece saatlerinde evine bıraktığını, daha sonra kendisinin arkadaşlarının yanına geçtiğini dönüşte de kanlar içinde bulduğu amcasını hastaneye götürdüğünü, kendisinin amcası Recep Er’i döverek hayatını kaybetmesine neden olmadığını söylediği öğrenildi.

Adliyede savcılık ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Ö.E., mahkeme heyeti tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.