Bir Ömür Boyu Mutluluklar!...

Çağla İle Yasin Tura Çiftine, Bir Ömür Boyu Mutluluklar!...

Yaşam Yayın: 06 Eylül 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 06.09.2021 19:47:24
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Yadirgar ve Baki Tura çiftinin oğulları Yasin ile Nezahat ve Cihan Çetinkılıç'ın kızları ÇağlaKdz.Ereğli Saray Düğün Salonunda tertiplenen düğün merasimi ile dünya evine girdiler.

Siyasilerin ve ailenin dostlarının yoğun ilgi gösterdiği düğün merasiminde Kur'an tilaveti ve sonrasında ilahiler okundu.

Düğün merasimi sonrası Baki Tura, sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla düğüne katılanlara teşekkür ederken şu ifadeleri kullandı. 

"Bu mutlu günümüzde teşrifleri ile beni onurlandıran başta saygı değer büyüğüm AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Sn.Hamdi Uçar ve Kıymetli Eşi Reyhan Hanımefendiye, yıllardır aynı yolda beraber yürümekten onur duyduğum Ak Partimizin çok kıymetli İlçe Başkanı Sn Av.Saffet Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Gülüç Belediye Başkanım Sn. Göktan Demirtaş'a, Ormanlımızın değerli Belediye Başkanı Sn. Bayram Başol ve ekibine,

Ak Partimizin kurucu İlçe Başkanı kıymetli abim  Sn.Muhammet Köse, İl genel Meclisi Üyesi değerli abim Ali Kemal Karaca'ya, Belediye Meclisi Üyeleri Sn Yüksel Başkan ve Sn Mustafa Kocatürk'e, saygıdeğer muhtarlarıma, Genel Maden İş Sendikası Gn Bşk.Yrd.kıymetli dostum İsa Mutlu'ya, Armutçuk Şube Başkanı kardeşim Ali Eşitmez ve Ynt.krl. Üyelerine,

Amelebirliği Ynt krl Üyesi kardeşim Metin Artırmak ve Şube Bşk Muhammet Kahraman'a, yıllardır teşrifi mesaide bulunduğum saygıdeğer madenci kardeşlerime, çok kıymetli büyüğüm Erol Bilgin Başkanıma, Dernek Başkanım Sn.Çetin Yiğit ve ekibine,

Emekliler Dernek Başkanı Sn.Ali Ayhan ve ailesine, Pastel Kafe sahibi kiymetli abim Mustafa Çevik ve ailesine, değerli abim dostum Sn Mustafa Keleş ve ailesine, Saygı değer komşu,dost,arkadaş ve akrabalarıma, şükranlarımı sunar, saygı sevgi ve muhabbetlerimi arz ederim.

Ayrıca mesaj gönderen,bizzat arayan,çiçek göndererek tebrik eden Zonguldak Belediye Başkanım Sn.Dr.Ömer Selim Alan'a,Ticaret Odası Başkanı Sn Arslan Keleş'e,İlçe Başkanlarımızdan Av.Adem Öztürk Erol Şahin ve Mustafa Kumaş'a, değerli abilerim Sn Murat Sesli ve Feti Sesli'ye,Kıymetli dostlarım Can Medya Ailesine teşekkür ederim. "

Gazete TÜRK Gazetesi olarak genç çift, tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.