Biri buna "DUR" desin!

Kdz. Ereğli'de, Mert O. (20) isimli genç iddialara göre madde kullanımından sonra fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gencin ölümü, Kepez Mahallesi'nde derin üzüntü yarattı.

Asayiş Yayın: 01 Mart 2020 - Pazar - Güncelleme: 01.03.2020 23:30:46
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

Edinilen bilgive göre, Mert O., dün akşam, bazı arkadaşlarıyla birlikte iddialara göre uyuşturucu madde aldı. Bir süre sonra fenalaşan genç, Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acilde yapılan  tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemeyen 20 yaşındaki Mert O. yaşamını yitirdi. Kepez Mahallesi'nde oturan gecin sevenleri, akrabaları  derin hüzün yaşadı. 

Mert O., yarın öğle namazını müteakip Kepez Mahallesi Nur Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kepez aile mezarlığında toprağa verilecek.

Gazete TÜRK ailesi olarak bu üzücü olayın tekekkürü olmasın istiyoruz. Yetkilerin olayı yakın zamanda çözeceğine inanıyor. Maddeyi sağlayanların bir an evvel adelet önüne çıkarılmasını bekliyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.