Bozkurt ve ekibinden yeni yıla dakikalar kala anlamlı mesaj.

Saffet Bozkurt Başkanlığındaki AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Yönetimi, 2021 yılına saatler kala sağlık çalışanları ile güvenlik güçlerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Gündem Yayın: 01 Ocak 2021 - Cuma - Güncelleme: 01.01.2021 13:41:40
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte; yeni yıla saatler kala görevleri başındaki emniyet güçlerini ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Ziyaretlerine ilçedeki polis uygulama noktalarında görev yapan emniyet güçleri ile başlayan Başkan Bozkurt ve beraberindeki partililer, görevi başındaki polislerin yeni yılını kutlayarak hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Bozkurt, emniyet mensuplarına yaptıkları ziyaretlerde, koronavirüs salgını nedeniyle içinde bulunduğumuz pandemi döneminde kolluk kuvvetlerinin de iş yüklerinin arttığını belirterek, tüm güvenlik güçlerine kolaylıklar diledi.

Bozkurt ve beraberindekiler, daha sonra Ereğli Devlet Hastanesi’ne giderek hastanede çalışan sağlık görevlilerini ve hastaları ziyaret ettiler. Buradaki ziyarette Bozkurt, sağlık çalışanlarına bu zorlu süreçte verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür etti ve “Allah, tüm sağlık çalışanlarımıza güç, kuvvet ve kolaylık versin. Hepsinin yeni yılını kutluyorum” dedi.

Hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret eden Bozkurt ve beraberindekiler, Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda çalışan ve geçirdiği iş kazası sonucu ayağı kırılan madenciye de geçmiş olsun dileğinde bulundular. Başhekim Yardımcısı Dr. Hasan Cemil Kılıç’ın da eşlik ettiği ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Bozkurt ve parti yöneticileri; 2020 yılını, Suphi Konak Caddesi üzerinde görev yapan polis ekibini ziyaret edip yeni yıllarını kutlayarak geride bıraktılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.