Bu ahlaksız iftiracılarla mahkemede görüşeceğim...

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, son günlerde kendisi hakkında çıkan iddialarla ilgili basının karşısına geçerek; açıklama yaptı..

Gündem Yayın: 13 Kasım 2020 - Cuma - Güncelleme: 13.11.2020 16:13:01
Editör -
Okuma Süresi: 27 sn.
Takip EtGoogle News

Geçtiğimiz günlerde Zonguldak'ta yayın yapan bazı gazetelerde Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu ve sekreteri Burcu Berna Erdoğan'ın dernek binasında uygunsuz şekilde yakalandığı iddialarının ardından Başkan Sarıoğlu, bir basın toplantısı düzenleyerek; iddiaları yalanladı.

Sarıoğlu, yazılan haberin gerçeği yansıtmadığını dile getirerek; "Mahkeme'de hesaplaşacağız. Sekreterim hala görevinin başında duruyor. Durmayada devam edecekYapılan kahpe iftiralara üzülüyorum", dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.