Bu çocuklar ödülü hak etti..

TÜRKİYE 143.sü, Zonguldak ve Ereğli birincisi Abdullah Umut HAMZAOĞULLARI ve Yiğitalp YURTSEVEN, YKS TÜRKİYE 77.si (DİL) ve TÜRKİYE 211.si ( Eşit Ağırlık) Zonguldak ve Ereğli birincisi olmasından dolayı TED Koleji yönetimi tarafından ödülle layık görüldüler.

Eğitim Yayın: 07 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 07.09.2021 17:57:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

TED koleji öğrecilerinden olan Abdullah Umut HAMZAOĞULLARI 2021 YKS (SAYISAL) sınavında TÜRKİYE 143.sü, Zonguldak ve Ereğli birincisi olarak BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ( İngilizce) bölümünü kazandı. TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı yönetim kurulu üyeleri Nahit Hakan TOKAY ve Av. Mesut AVCI tarafından bu başarıyı taclandırmak adına Başarı Plaketi verildi. Aynı zamanda Hamzaoğulları'nın' sınıf arkadaşı Yiğitalp YURTSEVEN’de YKS TÜRKİYE 77.si (DİL) ve TÜRKİYE 211.si ( Eşit Ağırlık) Zonguldak ve Ereğli birincisi olarak KOÇ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME BÖLÜMÜNÜ (İngilizce tam burslu) kazanmasından dolayı yine TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı yönetim kurulu üyeleri tarafından Başarı Plaketiyle taclandırıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.