Bu Nasıl Hayvan Sevgisi? Bu Nasıl Hayvan Severler Derneği!

Kdz.Ereğli’de faaliyet gösteren Bir Hayvan sever Derneği’nden şok sözler..

Yaşam Yayın: 17 Ağustos 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 17.08.2022 15:02:24
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğlili  bir hayvan sever olan Mehmet Ateş  70’den fazla sokak kedisinin bakımını gönüllü yapmaya çalışıyor.

Müftü  Mahallesi  Alemdar Caddesi üzerinde bulunan Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi önünde kediler için barınak kuran ve kendi imkanları dahilinde yiyecek ve içecek sağlamaya çalışan Kdz. Ereğlili Mehmet Ateş  70’den fazla sokak kedisinin bakımını gönüllü yapmaya çalışıyor.

 

 

TATİLE GİDEN YADA KEDİSİNE BAKAMAYAN BURAYA BIRAKIYOR..

Mehmet Ateş bazı vatandaşların tatile çıkacakları zaman ya da kedisine bakamayan bazı vatandaşların kedilerini buraya bıraktıklarını bakımlarında ise her hangi bir destek sağlamadıkları söyledi.

 

 

Burada her gün günde 2-3 kedinin bakımsızlıktan yaşamını yitirdiğini, kendisinin şuan her hangi bir işte çalışmadığını belirten Ateş evinden artan yemek artıkları ile kedileri beslemeye çalıştığını ve bu çocukluktan gelen hayvan sevgisi karşısında bakımsızlıktan ölen hayvanlara üzüldüğünü ifade etti.

 

 

 

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından sadece Pandeminin yoğun olduğu dönemde kedilere mama bırakıldığını dile getiren Mehmet Ateş vatandaşlardan ve Kdz.Ereğli Belediyesi’nden bu sokak hayvanlarına destek beklediği çağrısını yaptı.

 

 

KDZ.EREĞLİ’DE FAALİYET GÖSTEREN BİR HAYVAN SEVER DERNEĞİNDEN ŞOK SÖZLER..

Kedilerin su ve yiyecek ihtiyacını zor şartlarda her gün düzenli olarak yerine getirmeye çalışan,  şuan herhangi bir işi olmayan mahalle sakinlerinden olan Mehmet Ateş , Kdz.Ereğli’de faaliyet gösteren bir hayvan sever derneğinden kedilerin beslenmesi için yardım istedi.

 

 

Derneğin “ Orada bulunan kulübede derneğimizin tabelası  ya da  ismi yok!  Ya derneğimizin ismini koy ya da kim bu kulübeyi yaptı ise git ondan destek al! “ sözleri üzerine Ateş , “Bu aldığım cevapla adeta şoka uğradım, Bu nasıl hayvan severlik? “  açıklaması yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.