Bu sezon BAL'lı geçecek..

BAL Ligi’nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor’da anlaşmaya varılan Burak Onur, Doğancan Akkaya ve Ceyhun Kalıntaş Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

Yayın: 18 Ağustos 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 18.08.2021 16:50:04
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

BAL Ligi’nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor, 2021-2022 sezonu öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor.

ÜÇ TRANSFER BİRDEN

Kdz. Ereğli Belediyespor 2’nci Başkanı İhsan Yazıcıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yeni sezonda anlaşmaya varılan Kaleci Burak Onur, Sağbek Doğancan Akkaya ve Kanat Oyuncusu Ceyhun Altıntaş Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti.
Ereğli halkının özlemini gidermek için titiz çalıştıklarını belirten Başkan Posbıyık transferlerin hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi:

“EREĞLİ HALKININ BEKLEDİĞİ BAŞARI İÇİN TİTİZ ÇALIŞIYORUZ”

“Yönetim kuruluna ve transfer komitesine çalışmaları için teşekkür ediyorum. Ereğli’miz için hayırlı olsun. Bu sene iddialı bir şekilde yola çıktık ve yönetim kurulunu oluşturduk. Anlayış birliği olan uyum içinde bir yönetim kurulumuz var. Maddi manevi sıkıntımız yok. Hızla yolumuza devam edeceğiz. İddialı olduğumuzu ifade ederek bu seneye başladık inşallah. Ereğli halkı uzun zamandan beri futbolda aşama bekliyor. Bunu karşılamak için yönetim kurulu ve bizler istekliyiz. Sevgiyle barışla dostlukla yolumuza devam edersek bu işi başaracağımıza inanıyorum. Burada her türlü imkanımız var. Tesisler yenileniyor. Hayırlı neticeler olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Hayırlı, uğurlu olsun. Kadın Futbol takımımıza da ayrı bir bütçe hazırladık ve onlara da gerekli desteği ve yatırımı yapacağız.”
Futbolcular da bugüne kadar yaşadıkları şampiyonluklara bir yenisini daha eklemek istediklerini belirterek, bunun için mücadele edeceklerini ifade ettiler.

BURAK ONUR

Doğum tarihi/Yaş: 5 Nis 1986 (35)
Doğum yeri:  Zonguldak

KALECİ

3. Lig’den Kahta 02 Spordan transfer edildi.

Türk Telekom, Mersin İdman Yurdu, ÇerkezKöy Belediye, Denizli Belediye, Ünyespor, Diyarbakır, Keçiörengücü, Tuzlaspor, Çorum Belediye, Yeni Orduspor, Anadolu Bağcılar, Karacabey Belediye, Bağcılar ve Kahta02 spor’da oynadı.

DOĞANCAN AKKAYA

Doğum tarihi: 23 Oca 1992 – 29 Yaşında
Doğum yeri: Bolu  

Sağbek Mevkiinde oynuyor.

Talasgücüspor’dan transfer edildi.

Futbola Boluspor altyapısında başladı.
Sandıklı Belediyespor, Vanspor Belediye, Tuzlaspor, Kayseri Şeker, Anadolu Üsküdar1908, Elaziz Belediye, Osmaniyespor, Nevşehir Gençlik, Manavgat Belediye ve Talasgücüspor’da oynadı.

CEYHUN KALINTAŞ

Doğum tarihi/Yaş: 20 Eki 1999 (21)
Doğum yeri:  Tekirdağ

KANAT OYUNCUSU

3. Lig’den Tekirdağspor’dan transfer edildi.

Bal liginde 28 maç oynadı, 3’üncü Ligde üçü Türkiye Kupası olmak üzere 29 maç oynadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.