Bugün Ereğli vur patlasın çal oynasın havasındaydı...

4 günlük yasak bitti, 23 Mayıs`ta başlayacak Bayram yasağı kararı yoğunluğa neden oldu. Akşam vakitlerinde sağlık bakanı sosyal medya hesabından "Yeni hayat tarzımız: Kontrollü Sosyal Hayat, hep birlikte tedbir. Koşulu: Maske + 1,5 metre Sosyal Mesafe."açıklamasını yapmıştı.

Gündem Yayın: 20 Mayıs 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 20.05.2020 19:47:54
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Ereğli'de 4 günlük sokağa çıkma yasağının bitmesi ile birlikte Ereğli'de trafik kilitlendi, İlçe de tüm yollarda trafikteki yoğunluk dikkat çekiyor. PTT, Bankalar, ATM önleri, kargolar ve başta olmak üzere bir çok noktada uzun kuyruklar dikkat çekti.

 Yetkilliler 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde, ilçe de her gün Pazar kurulacağını, 21 Mayıs Perşembe ve 22 Mayıs Cuma günü market, bakkal, manav, kasapların yanı sıra kuruyemişçilerin  saat 23.00’a kadar faaliyetlerine devam edeceğini hatırlattı.

 

 

EREĞLİ VUR PATLASIN ÇAY OYNASIN...

4 günlük yasağın ardından bugün  caddelere sokaklara insanlar akın etti, kaç aydır verilen  mücadeleye meydan okurcasına  sosyal mesafeyi ve diğer kuralları hiçe sayarak kuyruklara girdi ,  önlemleri elden bırakmayan vatandaşa  ise adeta yuh dedirtti. Banka, PTT, ATM, Kargo önleri başta olmak üzere çarşı içi, pazaryeri ve trafik tam anlamıyla karınca yuvası gibiydi. Çoğu vatandaşta maske bile yoktu. 

 

BİZ BOŞUNA MI EVLERDE KALDIK!... 

Sağlık bakanı fahrettin KOCA, "Yeni hayat tarzımız: Kontrollü Sosyal Hayat, hep birlikte tedbir. Koşulu: Maske + 1,5 metre Sosyal Mesafe."açıklamasını yapmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, " Dünyada Coronavirüs salgını olduğu müddetçe risk altındayız." demişti.  Ereğli halkı ne mesafe bıraktı ne de kaç aydır evde Coronaya karşı mücadele verilen zamanı hiçe saydı. Çoğu vatandaş " Biz kaç aydır evlerdeyiz! Ereğli'de tehlike hala var. Bu neyin gevşekliği, hiç bir yetkili çıkıp uyarmıyor mu bunları. Biz kaç aydır herşeyimizden kıstık. Binlerce lira maddi kaybımız var. Normalleşme bu şekil mi olur kardeşim!  Baksanıza ne maske var ne sosyal mesafe ne de vatandaşı uyaran birileri" şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.