Çaycuma Havalimanında son durum...

Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde geçtiğimiz ay başlanan havalimanı pist uzatma ve genişletme alt yapı çalışmasının dolgusu bugün itibariyle sona erdi.

Ekonomi Yayın: 23 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 23.07.2020 22:44:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İl Özel İdaresi Çaycuma şantiye bakım evinde havalimanı pistinin uzatma ve genişletme çalışmasına katılan işçiler ile protokol yemekte bir araya geldi.

Yemeğe; İlçe Kaymakamı Muharrem Coşgun, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İl Genel Meclis Üyeleri Arif Sefercik, Adnan Tıska, Ahmet Ali Başören, Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, Zonhav Yönetim Kurulu Başkanı Recep Kahya, kurum amirleri ile şantiye de çalışan işçiler katıldı.

 



Yemeğin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz; “Zonguldak Havalimanı pist uzatma ve genişletme alt yapı çalışmalarının bitmesi münasebetiyle Çaycuma Kaymakamımız, İl Genel Meclis Başkanımız ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte öğle yemeği yedik ve çalışan tüm arkadaşlarımıza verdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettik. Daha sonra yapılan çalışmaları yerinde inceledik.” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.