Çaycumalı gurbetçi genç sevenlerini üzdü...

Almanya’da Feridun Aksoy adlı bir gurbetçi, dün saat 19.00 sularında geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti. Aksoy’un (44) ölümü, yakınlarını üzüntüye boğdu.

Asayiş Yayın: 22 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 22.05.2020 21:03:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Türkiye'de Çaycumalı olan, Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalye eyaletine bağlı Voerde kentinde yaşayan Feridun Aksoy adlı genç dün saat 19.00 civarında geçirdiği motor kazası sonucu yaşamını yitirdi. A3 otobanında Köln istikametine giderken meydana gelen trafik kazada Aksoy’un kullandığı motorun nedeni bilinmeyen bir şekilde kontrolünü kaybettiği ve çarpışma anında, karşı otobana savrulduğu belirtildi. Ramazan Bayramı öncesi Aksoy’un ölümü mahalle sakinlerini ve yakınlarını büyük üzüntüye boğdu. Aksoy’un yakınları kaza haberini duyunca göz yaşlarını tutamayarak fenalık geçirdi.
Kaza ile ilgli soruşturma başlatıldı.
 

1 AYDA 2. ÖLÜMLÜ KAZA

Geçtiğimiz ay aynı şehirde yaşayan Resul Çukur da motosiklet kazası nedeniyle hayatını kaybetmişti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.