Çelik; "Toplum huzuru için birlikte çalışacağız..."

Ekonomi Yayın: 28 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 28.01.2020 18:20:01
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Küresel Gazeteciler Konseyi Zonguldak İl ve Karadeniz Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Necati Günay, yönetimi ve basın mensupları ile İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik’i ziyaret etti .

Karadeniz Ereğli Emniyet Müdürü 17 gazeteciyi ağırladı. 28 Ocak 2020 Salı saat 14.30’da gerçekleştirilen ziyarette, Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı aynı zamanda Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi İ. Necati Günay, yönetim kurulu üyeleri ve ilçedeki gazeteciler yer aldı.

“Gazetecilik ilkeleri dışına çıkan meslektaşlarımızı aramızda barındırmayacağız.”
Kısa süre önce Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan, öncesinde Zonguldak ve memleketi Gaziantep’te görev yapan Hakan Çelik’e “Hayırlı olsun” amacıyla gerçekleştirilen ziyarette konuşan İ. Necati Günay; “Öncelikle yeni görevinizde hayırlı olsun temennilerimi sunarak, Ereğli Gazeteciler Derneği ve Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi olarak ilçemize hoş geldiniz diyorum. Basınla birlikte iletişim halinde olarak birlikte çalışacağımıza inanıyorum.

İlçemizde çok kıymetli bu işi hakkıyla yapan gazeteci arkadaşlarımız var. Ancak aramızda meslek ahlakı ile ters düşen kişilerde var. Biz dernek olarak meslek ilkeleri dışına çıkarak, çeşitli yollarla itibarımızı düşürücü girişimlerde bulunanları da aramızda barındırmayacağız. Bu kişilerin söylemlerine itibar etmemeniz telkininde bulunmak istiyorum.

Biz Ereğli Gazeteciler Derneği ve Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi olarak biz bütün arkadaşlarımızı kucaklamaya hazırız. Ancak gazetecilik etiğine, ilkelerine uymayan yaptıkları ve sergiledikleri meslek dışı tavırları ile hem derneğimize hem de bu mesleğe ters düşüyorlar.” sözlerinin ardından ayrıca samimi karşılamasından dolayı Emniyet Müdürü Çelik’e teşekkür etti.

Gazetecilerle Toplum için Birlikte Çalışacağız.
Gaziantep’ten Zonguldak’a oradan da Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Hakan Çelik, şunları söyledi:

“Hoş geldiniz ziyaretinizden dolayı siz nezdinde tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bilgi alış-verişinde birlikte çalışacağız.

Halkımızın huzur ve güvenliği için 7-24 görevdeyiz

Elbette bazı bilgilerde, soruşturmanın selameti için bilgileri tam aktaramıyoruz. Birkaç gün içerisinde toplantılar yaparak birim amirleri, komiserler ile bu konuyu görüşeceğim. Gazeteci arkadaşlarımızı bilgi konusunda ilgili birimlere yönlendireceğiz. Konuyla ilgili sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Sahada ve masa başında toplam 180 personel görev yapıyor. Halkımızın huzur ve güvenliği için 7-24 görevdeyiz” dedi.

Yaklaşık 40 dakika süren ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.