CHP'li kadınlara tam not..

CHP Kdz. Ereğli Kadın Kolları, ilçedeki ihtiyaç sahipleri için başlattığı yardım projesiyle vatandaştan tam not aldı.

Yaşam Yayın: 17 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 17.11.2020 21:08:27
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

CHP Kdz. Ereğli İlçe Kadın Kolları'ndan yapılan açıklamada, 'CHP İl, ilçe, kadın ve gençlik kollarımızın eş zamanlı olarak yapmış olduğu 'Bir BOT Bir MONT' projesini bir buçuk ay önce çalışmalarımızı başlattık.

Toplanan 300 adet bot ve montları maddi imkansızlıkları içerisinde bulunan minik kardeşlerimizi, soğuk kış mevsiminde soğuklardan korumak amacıyla belde, köy ve mahallelerimizde dağıtıma başladık.

Bu projeye katkı sunan öncelikle CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanımız Op. Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul, ilçe , kadın ve gençlik kolları yönetimimize ve bizlere desteklerini esirgemeyen gönüllü yardımseverlerimize çok teşekkür ederiz. Dünyada insanın insanı sevmesinden sonra yaptığı en güzel şey yardım etmektir.' denildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.