Çilek Eskrim’den Tarihi Başarı!..

Dünya Yayın: 08 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 08.05.2019 12:07:51
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Çilek Eskrim Kulübü bir başarıya daha imza attı. Çilek Eskrim’in başarılı oyuncusu Ayşe Betül  Doğan  şampiyonaya adını yazdırdı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği okullar arası Eskrim Türkiye Şampiyonası 7 Mayıs Salı günü Ankara’da yapıldı. Çilek Eskrim Spor Klubu, şampiyonadan başarıyla döndü.

7 Mayıs Salı günü Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği okullar arası Eskrim Türkiye Şampiyonasında  Çilek Eskrim oyuncusu Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Ayşe Betül Doğan, şampiyonada Türkiye 2.si olarak,  büyük başarıya imza attı.

Çilek Eskrim Kulübü Antrenörü Barış Bahadır konuya ilişkin yaptığı açıklamada 7 Mayıs tarihinde Ankara’da  Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği okullar arası Eskrim Türkiye Şampiyonasına katıldık. Şampiyonada  Karadeniz Ereğli  Cumhuriyet Ortaokulu öğrencimiz Ayşe Betül Doğan Türkiye 2.si olarak tarihi bir başarı elde etti. Bu başarıdan dolayıo öğrencimizi ve ailemizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Çilek Eskrim Kulübü olarak bu yıl düzenlenecek olan tüm turnuvalara adımızı yazdırmak istiyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.