Çıracı Hukuk Bürosu Açıldı..

AK Parti Bolu İl Seçim İşleri Başkanı Avukat Fikret Çıracı’nın sahibi olduğu Çıracı Hukuk Bürosu’nun açılış töreni gerçekleştirildi. Açılışa katılan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın açılış kurdelesini kesti.

Yaşam Yayın: 05 Ekim 2021 - Salı - Güncelleme: 05.10.2021 12:43:15
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Bolu’da, yaklaşık 20 yıldır avukatlık görevini yürüten Fikret Çıracı’nın, yenilenen hukuk bürosunun açılış töreni yoğun ilgi gördü.  Köroğlu Mahallesi Gerede Caddesi No:50’de , açılışı gerçekleştirilen  ‘Çıracı Hukuk Bürosu’ iş ve siyaset  dünyasını bir araya getirdi.  Törene, Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, Bolu Baro Başkanı Sabri Erhendekçi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

 

 

“AVUKATIN OLMADIĞI YERDE ADALETTEN BAHSEDİLEMEZ”

Törende konuşan Bolu Barosu Başkanı Sabri Erhendekçi, ‘Avukatın olmadığı yerde adaletten söz edilemeyeceğini dikkat çekerek şunları kaydetti; “Bugün mesleğimizde, 20 yılı aşkın süredir hizmet veren kardeşim, Fikret Çıracı, yeni yerinde bizlere hizmet vermek için bizleri bir araya topladı. Avukatlık mesleği çok kutsal bir meslek. Mesleğin kutsallığı ise savunma hakkının kutsallığından kaynaklıdır. Avukatlar şahısların hukukun önündeki haklarını alması bakımından yardımcı olan insanlardır. Bizim mesleğimiz sadece şahısların hukuk karşısında haklarını alması değildir. Bizler adaletin hukukun üstünlüğünün bağımsız ve tarafsız yargının en önemli ve vazgeçilmez unsurlarıyız. Avukatlık mesleği savunma mesleği olarak yargının üç ayağını oluşturur. Avukatın olmadığı yerde adaletten bahsedilemez. Mesleğine başladığından bu yana çalışkan saygılı mesleğine sahip çıkan onurlu kişiliği ile tanıdığımız Fikret kardeşimizin yeni mekanının hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

 

“İLK DANIŞTIĞIMIZ KİŞİ FİKRET BEY”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Ak Parti Teşkilatı olarak, ‘hukuksal’ anlamda ilk başvurdukları kişinin Çıracı, olduğunu söyledi. Güner, “ AK Parti Teşkilatı olarak hukuksal konularda ilk danıştığımız isim Fikret bey oluyor. Herkesin bir gün adil yargılanmaya ihtiyacının olacağını düşünüyorum. Çıracıya, başarılar diliyorum. Yeni mekanı hayırlı olsun.” dedi.

Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’nun, yaptığı duadan sonra avukatlık bürosunun açılışı kurdelesi, Vekil Arzu Aydın, tarafından kesildi. Kurdele kesiminin ardından konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.